Welcome to Pink Sapphire Blue Ocean

2

 

Hai Knights….

Selamat terjebak(?) di blog yang isinya ff absurd dengan cast Evil Couple. Blog ini aku dedikasikan(?) untuk semua fans mereka *masih ada gak ya yang ngebiasin?*. Karena sekarang udah mulai sedikit yang post ff dengan 2 cast ini sebagai main cast. Walaupun mereka aslinya punya kehidupan masing-masing *apaan sih*.

Kalian semua dibebasin untuk komen, like, ataupun nggak dua-duanya. Karena kan semua itu bebas alias hak masing-masing. Yang penting jangan lupa menghargai karya orang lain dengan tidak sembarang repost tanpa izin ataupun plagiat.

Untuk yang malas nge-scroll ada ff apa aja disini, bisa klik Library

Happy reading ^^

cropped-tumblr_mhi2aqcch51rlojk2o1_5001.png

Advertisements

Hello world!

Welcome to WordPress.com. After you read this, you should delete and write your own post, with a new title above. Or hit Add New on the left (of the admin dashboard) to start a fresh post.

Here are some suggestions for your first post.

  1. You can find new ideas for what to blog about by reading the Daily Post.
  2. Add PressThis to your browser. It creates a new blog post for you about any interesting  page you read on the web.
  3. Make some changes to this page, and then hit preview on the right. You can always preview any post or edit it before you share it to the world.